سیاسی

تماس وزیر خارجه مصر با اعضای مذاکرات ایران و امریکا در عمان

وزیر خارجه مصر با بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف، فرستاده رئیس جمهور امریکا به خاورمیانه تلفنی گفت‌وگو کرد.

میدل ایست نیوز: مصر از میزبانی عمان از مذاکرات اولیه میان امریکا و ایران که روز شنبه در مسقط انجام شده است، استقبال کرد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه مصر، قاهره نقش سازنده، حیاتی و مستمر عمان در حمایت از دستیابی به راه حل‌های سیاسی و مسالمت آمیز در میان چالش‌های جدی منطقه و تلاش برای دور کردن شبح جنگ از منطقه را تحسین کرد.

مصر بر حمایت کامل خود از تلاش‌های صادقانه عمان تمامی تلاش‌ها با هدف دستیابی به راه حل سیاسی از طریق گفت‌وگو تاکید کرد و اظهار داشت این رویکردی است که مصر از آن حمایت می‌کند و معتقد است که راه حل سیاسی برای بحران‌های منطقه وجود ندارد و سیاست تنش و تشدید آن تنها به اوضاع منطقه دامن می‌زند.

وزارت خارجه مصر از رویکرد همکاری که طرف‌های امریکایی و ایرانی برای دستیابی به راه حل سیاسی از طریق ترویج زبان گفت‌وگو و مذاکره قدردانی کرد.

مصر نسبت به دستیابی دو طرف به توافقی که دغدغه‌ها و منافع هر دو طرف را مدنظر قرار دهد و امنیت و ثبات کشورهای شورای همکاری را تضمین کند ابراز امیدواری کرد.

قاهره در ادامه نسبت به اینکه این مذاکرات به آغاز مرحله‌ای جدید منجر شود که در تحقق آرام‌سازی و کاهش تنش‌ها در منطقه به‌طور کلی و به‌ویژه در نوار غزه، نقش‌آفرین باشد و موجب دستیابی به آتش‌بس پایدار و بازسازی غزه با حضور فلسطینی‌ها در سرزمین خود باشد، ابراز امیدواری کرد.

در همین راستا بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر با بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف، فرستاده رئیس جمهور امریکا به خاورمیانه تلفنی گفت‌وگو کرد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه مصر، تمیم خلاف، سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد عبدالعاطی در این تماس‌ها تحولات منطقه و به طور خاص مذاکرات انجام شده میان امریکا و ایران در مسقط را بررسی کرد و در جریان آخرین مسائل مربوط به مذاکرات قرار گرفت.

وزیر خارجه مصر در ادامه نقش سازنده و حیاتی عمان در میانجیگری را ستود و بار دیگر بر حمایت کامل قاهره از تمامی تلاش‌ها با هدف دستیابی به راه حل سیاسی از طریق گفت‌وگو و مذاکره و تقویت امنیت و ثبات در منطقه تاکید کرد.

عبدالعاطی همچنین از رویکرد همکاری که امریکا و ایران برای دستیابی به یک راه حل سیاسی از طریق ترویج زبان گفت‌وگو و مذاکره در پیش گرفته‌اند که موجب فراهم‌سازی زمینه‌ای برای رسیدن به راه‌حل‌های میانه و کاهش تنش در منطقه می‌شود، قدردانی کرد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به آغاز مرحله جدیدی منجر شود که به تحقق آرامش و کاهش تنش‌ها در منطقه کمک می‌کند و به دستیابی به آتش بس پایدار در نوار غزه سرعت می‌بخشد.

منبع
وزارت خارجه مصر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

دکمه بازگشت به بالا