سیاسی
لبنان مذاکرات نواف سلام با احمد الشرع را سازنده توصیف کرد
وزارت خارجه لبنان اعلام کرد مذاکرات هیئت لبنانی به ریاست نواف سلام با احمد الشرع، مثبت و سازنده بود.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه لبنان اعلام کرد مذاکرات هیئت لبنانی به ریاست نواف سلام با احمد الشرع رئیس دوره انتقالی سوریه، مثبت و سازنده بود.
به گزارش روسیا الیوم، وزارت خارجه لبنان با انتشار پیامی در پیامرسان «ایکس» اعلام کرد، هیئت لبنانی به ریاست نواف سلام نخست وزیر، با احمد الشرع رئیس دوره انتقالی سوریه مذاکراتی مثبت و سازنده انجام داد.
در این مذاکرات، یوسف رجی، میشل منسی و احمد الحجار وزیران امور خارجه، دفاع و کشور لبنان نیز حضور داشتند.
بر اساس این گزارش، در این دیدار، موضوعاتی که از مدتها پیش بین دوکشور حل نشده باقی مانده است و در رأس آنها ترسیم و کنترل مرزها، مفقود شدگان لبنانی در سوریه، سوریهای زندانی در لبنان، وضع آوارگان سوری، سرنوشت شورای عالی لبنان- سوریه و بازنگری در پیمانهای برادری و همکاری بین دوکشور بررسی شد.