خبر اولسیاسی

رژیم صهیونیستی از توافق جدید اقتصادی و راهبردی با امارات خبر داد

رژیم صهیونیستی در ادامه تلاش برای ادامه روند عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی، از امضای یک توافق‌نامه اقتصادی راهبردی جدید با امارات متحده عربی خبر داد.

میدل ایست نیوز: «یوسی شیلی»، سفیر رژیم صهیونیستی در امارات، از تصویب یک توافق اقتصادی راهبردی دیگر بین تل آویو و ابوظبی خبر داد.

به گزارش الخلیج آنلاین، سفیر اسرائیل در امارات با انتشار توئیتی در شبکه اجتماعی ایکس، تصریح کرد: توافق جدید، همکاری و مساعدت متقابل در امور گمرکی و روابط اقتصادی بین دو طرف را تقویت و به رشد مستمر و همکاری مشترک کمک خواهد کرد.

امضای این توافق‌نامه در حالی صورت می‌گیرد که شیخ محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات، روز پنج‌شنبه گذشته، استوارنامه سفیر جدید اسرائیل در ابوظبی را دریافت کرد.

این امر چند روز پس از سفر گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ابوظبی و دیدار او با شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، همتای اماراتی‌اش، صورت گرفت.

امارات پیشتر نیز در سال ۲۰۲۳ توافق‌نامه مشارکت اقتصادی جامع با رژیم اشغالگر امضا کرده بود تا بر اساس آن، محیطی باز و فراگیر برای همکاری اقتصادی بین آن‌ها فراهم شود.

گفتنی است، روابط بین امارات و اسرائیل، از زمان توافق عادی‌سازی روابط در سال ۲۰۲۰ تاکنون مراحل مختلفی را طی کرده و دو طرف ده‌ها توافق‌نامه در زمینه‌های مختلف اقتصادی، نظامی و غیره امضا کرده‌اند.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا