سیاسی

اعتراض مراکشی‌ها به لنگر انداختن یک کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی در دارالبیضاء

صدها تن از شهروندان مراکش در اعتراض به لنگر انداختن یک کشتی در بندر دارالبیضاء که گمان می‌رود حامل تجهیزات نظامی برای صهیونیست‌ها است، در این بندر تظاهرات کردند.

میدل ایست نیوز: صدها تن از شهروندان مراکش در اعتراض به لنگر انداختن یک کشتی در بندر دارالبیضاء که گمان می‌رود حامل تجهیزات نظامی برای صهیونیست‌ها است، در این بندر تظاهرات کردند.

به گزارش الجزیره، شرکت‌کنندگان در این اعتراضات، در حمایت از غزه و مخالفت با عادی سازی روباط با رژیم صهیونیستی شعار دادند و با تبدیل شدن بنادر مراکش به پلی برای کشتار ملت فلسطین، مخالفت کردند.

معترضان شرکت‌کننده در این تجمع که به درخواست «جبهه حمایت از فلسطین و مخالفت با عادی سازی در مغرب» برگزار شد از مقامات مراکشی خواستند با لنگر انداختن کشتی‌های شرکت بزرگ حمل و نقل «مرسک» در بنادر مراکش مخالفت کنند. برخی سیاستمداران و فعالان حقوق بشر در جهان، این کشتی را به انتقال تجهیزات نظامی به فلسطین اشغالی متهم کرده‌اند.

فعالان شرکت‌کننده در اعتراضات دارالبیضاء معتقدند این کشتی متعلق به شرکت مرسک قرار است از دارالبیضاء راهی طنجه شود تا تجهیزات ویژه هواپیماهای اف-35 را بارگیری و به پایگاه نواتیم در فلسطین اشغالی منتقل کند.

حسن بناجح از جبهه حمایت از فلسطین و مخالفت با عادی‌سازی در مغرب گفت حضور کشتی‌های رژیم صهیونیستی یا مرتبط با این رژیم در بنادر مراکش، نقض آشکار حاکمیت کشور و اراده ملت آن محسوب می‌شود. وی پذیرش این کشتی‌ها یا فراهم کردن تسهیلات برای آنها را همدستی با ماشین قتل صهیونیست‌ها توصیف کرد.

منبع
الجزیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =

دکمه بازگشت به بالا