
میدل ایست نیوز: فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق، امروز شنبه طی سفری رسمی وارد امارات متحده عربی شد.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، خلیفه شاهین المرر، وزیر مشاور امور خارجه دولت امارات از او استقبال کرد.
وزیر خارجه عراق و وزیر مشاور امور خارجه دولت امارات به بررسی راههای تقویت روابط دوجانبه علاوه بر آخرین تحولات مذاکرات کنونی ایران و امریکا پرداختند.
وزیر امور خارجه عراق بر اهمیت جلوگیری از وقوع هرگونه درگیری در منطقه با توجه به پیامدهای فاجعه باری که برای همه خواهد داشت، تاکید کرد.
وی بر لزوم همکاری منطقهای برای ایجاد یک سیستم امنیتی پایدار در راستای حفظ منافع همه طرفها، تاکید کرد.
فؤاد حسین ضمن اشاره به نیاز ضروری برای ایجاد ثبات از طریق یافتن اشتراکات، تاکید کرد که گفتوگو همچنان بهترین راه برای حل اختلافات و جلوگیری از تنش است.
از طرفی دیگر وزیر مشاور امور خارجه دولت امارات با تاکید بر اینکه تحقق توسعه و ثبات سیاسی در منطقه تنها از طریق محیطی امن و با ثبات امکان پذیر است، به اهمیت هماهنگی مشترک درخصوص سازوکارهای تقویت امنیت منطقهای به ویژه در سایه چالشهای کنونی اشاره کرد.
وی سطح روابط برادرانه امارات با جمهوری عراق را نیز تحسین کرد.