دیدار فؤاد حسین با عبدالله دوم؛تاکید عراق و اردن بر اهمیت تقویت ثبات در منطقه
وزیر خارجه عراق و پادشاه اردن در امان با یکدیگر دیدار و بر اهمیت تقویت شراکت راهبردی میان دو کشور و ثبات در منطقه تاکید کردند.

میدل ایست نیوز: فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق در سفر به اردن با عبدالله دوم، پادشاه این کشور دیدار کرد.
بر اساس بیانیه وزارت خارجه عراق حسین در این دیدار دعوت رسمی عبداللطیف جمال رشید، رئیس جمهور عراق به عبدالله دوم برای سفر به بغداد در راستای حضور در فعالیتهای اجلاس سران کشورهای عربی که در ماه آتی برگزار میشود را به وی تحویل داد.
پادشاه اردن از وزیر خارجه عراق خواست تا درودش را به رشید و محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ابلاغ کند.
در این دیدار روابط دو جانبه برجسته میان عراق و اردن بررسی شد و دو طرف سطح همکاری موجود میان دو کشور را تحسین و بر اهمیت تقویت شراکت راهبردی در راستای تحقق آرمانها و منافع ملتهای دو کشور تاکید کردند.
در این دیدار درباره تحولات اوضاع منطقه و جهان گفتوگو صورت گرفت و دو طرف درباره بارزترین مسائل دارای اهمیت مشترک تبادل نظر و بر اهمیت تقویت ثبات در منطقه تاکید کردند.
از طرفی دیگر پادشاه اردن ضمن تقدیر و تشکر از این دعوت، بر حمایت کامل امان از تلاشهای عراق در میزبانی و موفقیت آمیز بودن این اجلاس تاکید و عمق روابط برادرانه و تاریخی میان دو کشور را تحسین کرد.