خبر اولسیاسی

تاکید چارچوب هماهنگی بر برگزاری انتخابات عراق در موعد مقررش

چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق امروز دوشنبه بر برگزاری انتخابات پارلمانی عراق در موعد مقررش تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق امروز دوشنبه بر برگزاری انتخابات پارلمانی عراق در موعد مقررش یعنی 11 نوامبر 2025 تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، این نشست در دفتر هادی العامری، رئیس ائتلاف فتح در پارلمان عراق برگزار شد.

چارچوب هماهنگی در این نشست تصمیم گرفت در انتخابات آتی با لیست‌های متعدد شرکت کند و سپس پس از انتخابات تحت یک ائتلاف پارلمانی تحت عنوان چارچوب هماهنگی قرار گیرد.

چارچوب هماهنگی درگذشت پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان را تسلیت گفت و تاکید کرد که او از احترام بسیار و جایگاه معنوی برخوردار بود.

حاضران در این نشست، آخرین تحولات سیاسی، امنیتی و اقتصادی عراق و منطقه را بررسی کردند.

چارچوب هماهنگی ابراز اطمینان کرد که دولت فضای انتخابات را آماده، الزامات امنیت انتخابات را تامین و از کمیساریای عالی مستقل انتخابات برای موفقیت آمیز بودن انتخابات و تضمین سلامت آن حمایت خواهد کرد.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + هفت =

دکمه بازگشت به بالا