در گفتوگو با عراقچی؛تاکید مجدد وزیر خارجه قطر بر استقبال کشورش از توافق ایران و امریکا
وزیر خارجه قطر در گفتوگوی تلفنی با همتای ایرانی خود، مجددا بر استقبال قطر از توافق امریکا و ایران برای انتقال به مرحله بعدی مذاکرات با هدف دستیابی به توافق منصفانه، دائمی و الزام آور تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر امروز دوشنبه تماسی تلفنی از سوی سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران دریافت کرد.
براساس بیانیه وزارت خارجه قطر، دو طرف همکاری فیمابین و راههای حمایت از آن و تحولات اوضاع در غزه و اراضی اشغالی فلسطین را بررسی کردند.
وزرای خارجه قطر و ایران به بررسی شماری از مسائل دارای اهمیت مشترک پرداختند.
وزیر خارجه قطر مجددا بر استقبال قطر از توافق امریکا و ایران برای انتقال به مرحله بعدی مذاکرات با هدف دستیابی به توافق منصفانه، دائمی و الزام آور در راستای تقویت امنیت، ثبات و صلح در منطقه و گشایس چشم اندازهای جدید برای همکاری و گفتوگوی منطقهای تاکید کرد.
پیش از این وزارت خارجه عمان پس از برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و امریکا در رم اعلام کرد که نشستهای میان ایران و امریکا، منجر به توافق طرفین برای انتقال به مرحله آتی مذاکرات در مسقط شده است.