خبر اولسیاسی

تاکید وزیر خارجه فرانسه بر اهمیت کشیده نشدن عراق به جنگ در منطقه

وزیر خارجه فرانسه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای عراقی خود ضمن اعلام حمایت پاریس از حاکمیت عراق، بر اهمیت کشیده نشدن عراق به هیچ جنگی در منطقه تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای عراقی خود بیان کرد فرانسه روابط عمیقی با عراق دارد و از این کشور حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، بارو با اشاره به اینکه عراق صفحه‌ای جدید در تاریخ خود می‌گشاید، گفت ما از گزینه‌های حاکمیتی عراق حمایت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه عراق قوی، منبع قدرت برای منطقه است، اظهار داشت این کشور نقش خود را باز یافته است و موتور محرک ثبات در منطقه به شمار می‌رود.

وزیر خارجه فرانسه با تاکید بر حمایت پاریس از حاکمیت عراق گفت کنفرانس بغداد برای امنیت و ثبات منطقه مهم است.

بارو با بیان اینکه ما در کنار همه طیف‌های ملت عراق می‌ایستیم، جوانان عراق را بزرگترین منبع ثروت در این کشور به شمار آورد.

وی ضمن اشاره به اهمیت کشیده نشدن عراق به هیچ جنگی در منطقه تلاش‌های محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق را ستود.

وزیر خارجه فرانسه در ادامه با تاکید بر اینکه سوریه نباید دچار فروپاشی شود، حمایت فرانسه از تلاش‌های عراق برای ثبات در منطقه را اعلام کرد.

وی در پایان بر لزوم وضع راه حل سیاسی در غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه تاکید و اشاره کرد ما از طرح عربی برای بازسازی غزه حمایت می‌کنیم.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا