سیاسی

سفیر ایران در بیروت به وزارت خارجه لبنان نرفت

سفیر ایران در بیروت گفت احضاریه وزارت خارجه لبنان در رابطه با اظهارات وی درباره مسئله سلاح در لبنان را دریافت کرده ولی از حضور در وزارت خارجه این کشور عذر خواسته است.

میدل ایست نیوز: مجتبی امانی سفیر ایران در بیروت امروز چهارشنبه گفت احضاریه وزارت خارجه لبنان در رابطه با اظهارات وی درباره مسئله سلاح در لبنان را دریافت کرده ولی از حضور در وزارت خارجه این کشور عذر خواسته است.

به گزارش روسیا الیوم، مجتبی امانی امروز از حضور در وزارت خارجه لبنان عذر خواست ولی هنوز زمان دیگری برای حضور او در این وزارتخانه تعیین نشده است.

امانی امروز در خصوص مسئله تحویل سلاح‌های حزب الله نیز گفت: ما به آنچه لبنانی‌ها بر سر آن توافق کنند پایبند هستیم و ایران با توافقی که بین احزاب لبنانی به دست آید مخالفت نمی‌کند.

سفیر ایران در بیروت افزود: لبنان اشغال شده است و گروهی در  اینجا خواستار دفاع از خود هستند و کمک می‌خواهند.

وی همچنین تاکید کرد، حزب الله و حماس شکست نخورده‌اند.

وزارت خارجه لبنان دیروز سه‌شنبه سفیر ایران در بیروت را به علت مطالبی که در پیام‌رسان ایکس درباره مسئله انحصار سلاح در لبنان منتشر کرده بود، احضار کرد.

امانی نوشته بود: پروژه خلع سلاح، توطئه‌ای آشکار علیه کشورها است. در شرایطی که امریکا به مجهز کردن رژیم صهیونیستی به پیشرفته‌ترین سلاح‌ها و موشک‌ها ادامه می‌دهد، مانع دسترسی برخی کشورها به سلاح و تقویت ارتش آنها می‌شود و برخی دیگر را برای کاهش زرادخانه خود یا نابود کردن آن به بهانه‌های مختلف زیر فشار قرار می‌دهد. این کشورها به محض آن که در برابر خواسته‌ها برای خلع سلاح تسلیم شوند، مانند عراق و لیبی و سوریه با حمله و اشغال مواجه خواهند شد.

امانی تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران به دیگر کشورها درباره افتادن در این دام دشمنان هشدار می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

اسپوتنیک: سفیر ایران به وزارت خارجه لبنان احضار شد

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا