سیاسی

واکنش عراق به حمله تروریستی اخیر در هند

عراق حمله تروریستی در منطقه «پاهالگام» واقع در ایالت جامو و کشمیر که منجر به جان باختن و زخمی شدن ده‌ها نفر از غیرنظامیان شده است را به شدت محکوم کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه عراق حمله تروریستی در منطقه «پاهالگام» واقع در ایالت جامو و کشمیر که منجر به جان باختن و زخمی شدن ده‌ها نفر از غیرنظامیان بی‌گناه شده است را به شدت محکوم کرد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه عراق، این وزارتخانه همچنین همبستگی عراق با هند در این شرایط دشوار را اعلام و بر موضع ثابت عراق در رد قاطع تمامی اشکال تروریسم، خشونت و افراط‌ گرایی صرف‌نظر از انگیزه‌ها و توجیهات آن تاکید کرد.

وزارت خارجه عراق در پایان ضمن ابراز تسلیت و همدردی خود با دولت و ملت هند و خانواده‌های قربانیان، برای مجروحان شفای عاجل آرزو و ابراز امیدواری کرد که منطقه از امنیت و ثبات برخوردار شود.

منبع
وزارت خارجه عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − دو =

دکمه بازگشت به بالا