سیاسی
اقلیم کردستان عراق: از سوریه کثرتگرا حمایت میکنیم
مسئول پرونده سوریه در ریاست اقلیم کردستان عراق و نماینده رئیس حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق در کنفرانس ملی کردها، بر حمایت از سوریه دموکراتیک و کثرتگرا تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: حمید دربندی، نماینده مسعود بارزانی، رئیس حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق و مسئول پرونده سوریه در ریاست اقلیم کردستان عراق بر حمایت بارزانی، از سوریه دموکراتیک و کثرت گرا تاکید کرد.
به گزارش رووداو، دربندی در کنفرانس ملی کردها در شهر قامشلو اعلام کرد وحدت کردها درها را به سوی حل عادلانه مسأله کردها در سوریه باز میکند.
پیشتر مظلوم عبدی، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) در این کنفرانس اعلام کرد سوریه جدید به قانون اساسی غیر متمرکز که شامل همه طیف های جامعه باشد، نیاز دارد.
عبدی با اشاره به اینکه در سوریه جدید باید حقوق کردها، تضمین شود، این مساله را مطالبه اساسی کردها خواند.