اقتصادی

برنامه استان نجف اشرف برای جذب سرمایه‌گذاری

ستاد سرمایه گذاری استان نجف اشرف از آماده سازی برنامه‌ای برای معرفی صدها فرصت سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف این استان خبر داد که درآمد آنها به 12 میلیارد دلار خواهد رسید.

میدل ایست نیوز: ستاد سرمایه گذاری استان نجف اشرف از آماده سازی برنامه‌ای برای معرفی صدها فرصت سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف این استان خبر داد که درآمد آنها به 12 میلیارد دلار خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، سحر کریم الفتلاوی رئیس ستاد سرمایه گذاری استان نجف اشرف گفت، این ستاد برای نخستین بار در نوع خود با همکاری مقامات استانی، برنامه‌ای برای سرمایه گذاری به عنوان بخشی از طرح توسعه فراگیر استان آماده کرده که شامل معرفی صدها فرصت سرمایه گذاری است.

وی افزود، این فرصت‌های سرمایه گذاری، درآمدهایی به ارزش 12 میلیارد دلار به همراه خواهد داشت و هزاران فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد و بحران در بخش مسکن استان را 6 درصد کاهش خواهد داد.

به گفته الفتلاوی، در این برنامه، صدها فرصت سرمایه گذاری معرفی شده است که پس از تصویب آن در شورای استان، در یک کنفرانس خبری معرفی خواهد شد.

وی افزود، برنامه فرصت‌های سرمایه گذاری شامل پروژه‌های متنوع در بخش‌های صنعتی، تجاری، گردشگری و تفریحی است و درآمد حاصل از این فرصت‌های سرمایه گذاری حدود 12 میلیارد دلار برآورد شده است. همچنین اجرای این پروژه‌ها هزاران فرصت شغلی ایجاد و به حل بحران مسکن کمک خواهد کرد. فرصت‌های سرمایه گذاری طبق این برنامه شامل اجرای پروژه‌های تولید مسکن ارزان قیمت و قیمت متوسط و گران قیمت است تا پاسخگوی قشرهای مختلف جامعه باشد.

منبع
واع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا