اجتماعیسیاسی

تمجید یونسکو از ابتکار «در عراق تحصیل کن»

سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد «یونسکو» با استقبال از راه‌اندازی پلتفرم «در عراق تحصیل کن» آن را گامی مهم در راستای حمایت از آموزش و تبادل فرهنگی دانست.

میدل ایست نیوز: مدیرکل یونسکو در عراق، ابتکار «در عراق تحصیل کن» را گامی مهم در راستای تقویت آموزش و تبادل فرهنگی خواند و بر نقش تاریخی این کشور به عنوان مهد تمدن‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، «تاب راج»، مدیرکل یونسکو در عراق و مسئول پرونده آموزش و پرورش در این سازمان، تصریح کرد: بسیار مفتخرم که امروز به عنوان مدیرکل یونسکو در عراق و مسئول پرونده آموزش در این سازمان در خدمت شما هستم تا شاهد موفقیت در راه‌اندازی این پلتفرم علمی و آکادمیک، «در عراق تحصیل کن» باشیم چرا که این مسأله گامی مهم در حمایت از آموزش و گشایش فرهنگی به شمار می‌رود.

وی با تبریک به کارکنان وزارت آموزش عالی عراق، تاکید کرد: عراق بار دیگر جایگاه جهانی خود را در اندیشه و تمدن نشان داد چرا که این کشور بزرگ همواره با عنوان مهد تمدن‌ها شناخته شده است؛ جایی که نخستین حروف، نخستین نشانه‌های نگارش، قانون گذاری و شهرهای معماری در آن ظهور کردند.

این مقام یونسکو گفت: عراق امروز نیز از طریق پذیرش هرچه بیشتر دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی خود، این میراث تمدنی را ادامه می‌دهد ضمن آنکه این موضوع می‌تواند به ارتقای اعتبار علمی این کشور در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی کمک کند.

وی تصریح کرد: ابتکار تحصیل در عراق صرفاً به ارائه بورسیه یا فرصت‌های تحصیلی محدود نمی‌شود، بلکه بیانگر این پیام قوی است که آموزش مرز نمی‌شناسد و دانش، سرزمین مشترکی است که ملت‌ها در آن با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مدیرکل یونسکو در عراق چنین ابتکاراتی را سنگ بنای اساسی برای تقویت فرصت‌های جوانان در یادگیری و همکاری با یکدیگر دانست و ضمن تشویق این دیدگاه و تبریک به دست اندرکاران این طرح، برای دانشجویان شرکت کننده در این برنامه، آرزوی موفقیت کرد و خواستار ایجاد دوستی‌ها و کشف فرصت‌ها شد تا جهان بار دیگر عراق را به عنوان کشوری امن، باثبات و مهد تمدن‌ها ببیند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا