سیاسی

دعوت رسمی عراق از موریتانی برای شرکت در اجلاس سران عرب

وزیر برنامه‌ریزی عراق، در سفر به نواکشوت پایتخت موریتانی، دعوت رسمی کشورش از رئیس جمهور موریتانی را برای شرکت در اجلاس سران عرب، به وی تسلیم کرد.

میدل ایست نیوز: محمد علی تمیم، وزیر برنامه‌ریزی عراق، امروز پنجشنبه در نواکشوت پایتخت موریتانی، دعوت رسمی دولت عراق برای حضور «محمد ولد الشیخ محمد احمد ولد الغزوانی»، رئیس جمهور موریتانی، در اجلاس سران عرب را به وی تحویل داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وزارت برنامه‌ریزی عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: وزیر برنامه‌ریزی عراق که در راس هیئتی به نواکشوت سفر کرده است، دعوت‌نامه مربوط به اجلاس سران عرب را که قرار است هفدهم ماه مه در بغداد برگزار شود، به رئیس جمهور موریتانی تحویل داد.

عراق و موریتانی به عنوان اعضای اتحادیه عرب در پی ارتقای سطرح روابط با یکدیگر هستند و با توجه به سفر اخیر وزیر برنامه‌ریزی عراق به موریتانی برای دعوت از رئیس جمهور این کشور به اجلاس سران عرب، به نظر می‌رسد روابط سیاسی دو کشور روندی رو به جلو را طی می‌کند.

وزیر خارجه عراق پیشتر اشاره کرده بود تعامل مثبتی با این دعوتنامه‌ها صورت گرفته که این مساله نشان دهنده اهتمام کشورهای عربی به مشارکت در این اجلاس است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا