سیاسی

واکنش ترکیه به حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به کشتی ناوگان آزادی

ترکیه حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به کشتی ناوگان آزادی در آب‌های بین‌المللی را محکوم کرد و آن را تهدیدی برای امنیت دریایی خواند.

میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه ترکیه حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک کشتی متعلق به ناوگان آزادی در آب‌های بین‌المللی سواحل مالت را که عازم نوار غزه بود، به شدت محکوم کرد.

به گزارش الجزیره مباشر، وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد: حمله به کشتی «الضمیر» در ناوگان آزادی که شهروندان ترکیه‌ای را حمل می‌کند و در آب‌های بین‌المللی سواحل مالت در حال حرکت بود، به شدت محکوم می‌کنیم.

وزرات خارجه ترکیه تاکید کرده است، حمله به کشتی «الضمیر» در ناوگان آزادی، تهدیدی برای آزادی کشتیرانی و امنیت دریایی در آب‌های بین‌المللی محسوب می‌شود.

در بیانیه وزارت خارجه ترکیه آمده است، نحوه حمله به کشتی «الضمیر» در ناوگان آزادی پس از بررسی ادعاهایی مبنی بر هدف قرار گرفتن این کشتی توسط پهپادهای اسرائیلی، مورد تحقیق و بررسی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است یکی از اعضای ائتلاف ناوگان آزادی که برای پایان دادن به محاصره غزه توسط اسرائیل مبارزه می‌کند، در گفتگو با شبکه سی ان ان اعلام کرده بود: در حمله پهپادی اسرائیل به کشتی آزادی حامل کمک‌های بشردوستانه برای ساکنان غزه با 30 نفر خدمه و مسافر، سوراخی در کشتی ایجاد شده و کشتی در حال غرق شدن است.

منبع
الجزیره مباشر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 6 =

دکمه بازگشت به بالا