سیاسی

تاکید سفیر استرالیا در عراق بر بازسازی مناطق آسیب‌دیده از داعش

استاندار کرکوک و سفیر استرالیا در عراق، در دیدار اخیر خود، بر سر راه‌های حمایت و پشتیبانی از پروژه‌های بازسازی و تلاش برای بازگرداندن ثبات به مناطقی که در دوران اشغال گروه تروریستی داعش ویران شده‌اند، گفتگو کردند.

میدل ایست نیوز: «یبوار طه»، استاندار کرکوک، امروز یکشنبه در دیدار با «گلین مایلز»، سفیر استرالیا در عراق، درباره پشتیبانی از پروژه‌ها و پرونده بازگرداندن ثبات به مناطق ویران‌شده در این استان با یکدیگر بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، استاندار کرکوک در دیدار و گفتگو با گلین مایلز سفیر استرالیا در عراق که نخستین سفر وی به استان کرکوک به شمار می‌آید، درباره حمایت و پشتیبانی از پروژه‌ها و مشارکت دولت استرالیا در پرونده بازگرداندن ثبات به مناطقی که در دوره اشغال گروه تروریستی داعش ویران شده‌اند، بحث و تبادل نظر کرد.

استاندار کرکوک در این دیدار تاکید کرد: اولویت اداره کرکوک و تیم دولتی آن، ایجاد همزیستی، توسعه اوضاع اقتصادی و صنعتی و تأمین فرصت‌های شغلی برای جوانان این منطقه است.

سفیر استرالیا نیز خاطرنشان کرد: کرکوک شاهد پیشرفت خوبی بوده و هدف از سفر ما به این استان، اطلاع از وضعیت آن و راه‌های حمایت از آن است.

گفتنی است استرالیا ازجمله ۶۲ کشوری است که در قالب ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه با گروه تروریستی داعش به رهبری امریکا، به عراق نیرو اعزام کرد.

استرالیا همچنین شمار زیادی از اتباع خود را از اردوگاه آوارگان الهول خارج کرده است. اردوگاه الهول در ۴۵ کیلومتری شرق الحسکه سوریه از بزرگ‌ترین اردوگاه‌های سوریه است که در آن ده‌ها هزار نفر با تابعیت ۵۴ کشور سکونت دارند و اغلب ساکنان این اردوگاه زنان و فرزندان تروریست‌های داعش هستند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

دکمه بازگشت به بالا