اقتصادی

بغداد در حال آماده شدن برای میزبانی از پنجمین کنفرانس بین المللی در حوزه آب

وزارت منابع آبی عراق در حال آماده شدن برای برگزاری پنجمین کنفرانس بین‌المللی در حوزه آب در بغداد در ماه جاری به منظور تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه اداره منابع آبی است.

میدل ایست نیوز: وزارت منابع آبی عراق در حال آماده شدن برای برگزاری پنجمین کنفرانس بین‌المللی در حوزه آب در بغداد در ماه جاری است.

به گزارش الصباح، این وزارتخانه اعلام کرد که به آماده‌سازی خود برای برگزاری پنجمین کنفرانس بین‌المللی بغداد در حوزه آب ادامه می‌دهد که در حاشیه آن یازدهمین کنفرانس آبیاری دقیق کمیته بین‌المللی آبیاری و زهکشی نیز از ۲۴ تا ۲۶ مه سال جاری برگزار خواهد شد.

وزارت منابع آبی عراق افزود هدف از این کنفرانس تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه اداره منابع آبی و ایجاد پل‌های همکاری بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی در راستای تحقق مطالبات کشورهای شرکت کننده کنونی و آتی در پرونده آب است.

این وزارتخانه تصریح کرد این کنفرانس بر چند زمینه از جمله بهبود پرونده اداره منابع آبی و بررسی راه‌های هوشمندانه در این حوزه و توسعه تکنیک‌های مربوطه در راستای مقابله با چالش‌ها و حمایت از تحقیقات و مطالعات و تبادل دانش و ایجاد شراکت‌های راهبردی و توسعه تجربه‌ها متمرکز خواهد بود.

منبع
الصباح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا