خبر اولسیاسی

محورهای گفت‌وگوی قریب الوقوع الشرع و رئیس جمهور فرانسه چه خواهد بود؟

یک منبع رسمی در وزارت اطلاعات سوریه اعلام کرد انتظار می‌رود گفت‌وگوهای میان رئیس دوره انتقالی سوریه و رئیس جمهور فرانسه در پاریس بر مسأله بازسازی و افق‌های همکاری اقتصادی و توسعه‌ای در سوریه به ویژه در زمینه‌های انرژی و بخش هوانوردی متمرکز باشد.

میدل ایست نیوز: یک منبع رسمی در وزارت اطلاعات سوریه اعلام کرد انتظار می‌رود گفت‌وگوهای میان احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه و امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در پاریس بر مسأله بازسازی و افق‌های همکاری اقتصادی و توسعه‌ای در سوریه به ویژه در زمینه‌های انرژی و بخش هوانوردی متمرکز باشد.

به گزارش فرانس ۲۴، بنا بر اعلام این منبع الشرع و مکرون همچنین درباره پرونده‌های مهم و چالش‌های امنیتی که دولت جدید سوریه با آن مواجه است و تجاوزات مداوم رژیم صهیونیستی به حاکمیت سوریه و روابط با کشورهای همسایه به ویژه لبنان رایزنی خواهند کرد.

وی در ادامه بر اهمیت این سفر به عنوان اولین سفر این مقام سوری به یک کشور اروپایی پس از سقوط نظام سابق این کشور که به توسعه روابط خارجی سوریه و بازگرداندن جایگاه آن کمک می‌کند، تاکید کرد.

پیشتر کاخ ریاست جمهوری فرانسه اعلام کرد که امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه میزبان احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه است.

ریاست جمهوری فرانسه اعلام کرد که مکرون مجددا بر حمایت فرانسه از ساختن سوریه‌ای جدید، آزاد، با ثبات و دارای حاکمیت که به همه طیف‌های جامعه سوریه احترام بگذارد، تاکید خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:

آمادگی عراق و فرانسه برای برگزاری دور سوم کنفرانس بغداد همزمان با گمانه‌زنی‌ها درباره حضور الشرع

منبع
فرانس 24

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا