سیاسی

استقبال ریاض از آتش‌بس بین امریکا و انصارالله یمن

وزارت خارجه عربستان از توافق امریکا و انصارالله یمن برای آتش‌بس که با میانجی‌گری عمان به دست آمد، استقبال کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه عربستان سعودی از بیانیه کشور عمان در خصوص توافق برای آتش‌بس در یمن استقبال کرد و این توافق را در راستای «حفاظت از کشتیرانی و تجارت بین‌المللی» دانست.

به گزارش سی ان ان عربی، در بیانیه وزارت خارجه عربستان همچنین بر حمایت مداوم عربستان از تلاش‌ها برای دستیابی به یک راه‌حل سیاسی جامع برای بحران یمن و بر لزوم تأمین امنیت و ثبات برای یمن و منطقه تأکید شده است.

عمان دیروز سه‌شنبه اعلام کرد توافقی برای آتش‌بس میان امریکا و انصارالله یمن به دست آمده است. طبق این توافق، هیچ‌کدام از طرفین یکدیگر را هدف قرار نخواهند داد و به این ترتیب آزادی کشتیرانی و روان بودن جریان حمل‌ونقل تجاری بین‌المللی تأمین خواهد شد.

دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور امریکا روز سه‌شنبه در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌ وزیر کانادا اعلام کرده بود حوثی‌ها (انصارالله) به واشنگتن اطلاع داده‌اند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند و امریکا تصمیم گرفته است حملات به آنها را متوقف کند.

منبع
سی ان ان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + هفت =

دکمه بازگشت به بالا