سیاسی

خنثی‌سازی قاچاق حجم زیادی از مواد مخدر از سوریه به اردن

نیروهای امنیتی اردن در منطقه نظامی الشرقیه در محدوده مسئولیت خود، تلاش برای نفوذ و قاچاق حجم زیادی از مواد مخدر از سوریه به اردن را خنثی کردند.

میدل ایست نیوز: نیروهای امنیتی اردن در منطقه نظامی الشرقیه در محدوده مسئولیت خود، تلاش برای نفوذ و قاچاق حجم زیادی از مواد مخدر از سوریه به اردن را خنثی کردند.

به گزارش المملکه، یک منبع نظامی در فرماندهی کل نیروهای مسلح اردن- ارتش عربی اعلام کرد نیروهای مرزبانی در منطقه عملیاتی الشرقیه، با هماهنگی دستگاه امنیت نظامی و اداره مبارزه با مواد مخدر توانستند تلاش برای نفوذ و قاچاق حجم زیادی از مواد مخدر را ناکام بگذارند.

این منبع افزود قاچاقچیان که سعی در عبور غیرقانونی از مرز‌ها را داشتند، شناسایی و پس از آن گشت‌های واکنش سریع وارد عمل شدند که منجر به عقب نشینی آن‌ها به داخل خاک سوریه شده است و با تشدید تلاش عملیات جست و جو و بازرسی حجم زیادی از مواد مخدر کشف و ضبط و به طرح‌های مربوطه تحویل داده شده است.

وی تاکید کرد نیروهای مسلح اردن برای جلوگیری از تمامی اشکال نفوذ و قاچاق در راستای حفظ امنیت و ثبات اردن به استفاده از تمامی توانمندی‌ها و امکانت مختلف خود ادامه می‌دهند.

منبع
المملکه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + سه =

دکمه بازگشت به بالا