
میدل ایست نیوز: شهرداری بغداد امروز پنجشنبه اعلام کرد 84 پروژه عمرانی را در راستای آماده سازی بغداد برای میزبانی نشست سران کشورهای عربی به پایان رسانده است و همچنین از تدوین برنامهای گردشگری برای هیئتهای همراه سران عرب خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، عدی الجندیل، سخنگوی شهرداری بغداد گفت، بازدیدهای هیئتهای همراه سران عرب محدود به جلسات رسمی در منطقه سبز نخواهد بود، بلکه شامل گشتوگذار در مناطق تاریخی مانند خیابان المتنبی و منطقه السرای نیز خواهد شد.
او افزود: انتخاب بغداد بهعنوان پایتخت گردشگری عربی در سال 2025 نشان دهنده اهمیت این مناطق تاریخی است.
سخنگوی شهرداری بغداد ادامه داد: شهرداری بغداد بهطور شبانهروزی مشغول عملیات نگهداری و نظافت، بهویژه در منطقه سبز است، تا آمادگی کامل برای استقبال از مهمانان اجلاس را داشته باشد.
جندیل همچنین تأکید کرد شهرداری تمامی 84 پروژهای را که قرار بود پیش از اجلاس سران عرب اجرا شوند به طور کامل به پایان رسانده است و این حرکت، بزرگترین پویش عمرانی پایتخت در سالهای اخیر بهشمار میرود.