سیاسی

تداوم گمانه‌زنی‌ها درباره بمب جدید ترامپ؛ امریکا فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت؟

رسانه‌های عبری خبر دادند رئیس جمهور امریکا قصد دارد در سفر قریب الوقوع به ریاض، به رسمیت شناختن فلسطین را اعلام کند.

میدل ایست نیوز: رسانه‌های عبری خبر دادند دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در سفر به ریاض، کشور فلسطین را به رسمت خواهد شناخت.

به گزارش الخلیج آنلاین، سایت عبری جروزالیم پست، امروز شنبه به نقل از یک منبع دیپلماتیک که نامی از وی نبرده است اعلام کرد این امر، در چارچوب تلاش‌های ترامپ برای باز تعریف نقشه تعادل‌های منطقه‌ای و احیای ابتکارات سیاسی است که در دولت پیشین متوقف شده بود.

این منبع همچنین اشاره کرد ممکن است که نشست پیش‌رو، شاهد یک اعلام «بسیار مهمی» باشد که رئیس جمهور امریکا در دیدار با مارک کارنی، نخست وزیر کانادا در کاخ سفید در ۶ مه، بدون ورود به جزئیات، به آن اشاره کرده است اما پیش بینی‌ها حاکی از آن است که به رسمیت شناختن کشور فلسطین محور اصلی این اعلامیه خواهد بود.

گفتنی است این اولین سفر خارجی ترامپ در دور دوم ریاست جمهوری وی به شمار می‌آید. دو کشور در ۲۱ مه ۲۰۱۷ در ریاض اجلاس مشترکی را برگزار کرده بودند.

منبع
الخلیج آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا