
میدل ایست نیوز: «محمد حنون»، سخنگوی وزارت بازرگانی عراق تاکید کرد: کشورش ظرف سه سال گذشته در تولید گندم به خودکفایی رسیده است و انتظار میرود در سال جاری نیز به این مهم دست یابد و این اتفاق در حالی رخ داده است که بحران روسیه و اوکراین ادامه دارد و درگیریهای اخیر بین هند و پاکستان نیز رخ داده است.
به گزارش الفرات نیوز، سخنگوی وزارت بازرگانی عراق تصریح کرد: این کشور در نتیجه سیاست اقتصادی اتخاذ شده ظرف سه سال گذشته و ذخایر خوب سبد غذایی و سایر بخشها در امان است و افزایش قیمتهای چشمگیری در عراق ثبت نشده است ضمن آنکه وزارتخانه متبوعش برای تداوم نظم در توزیع سبد غذایی بین شهروندان تلاش میکند.
حنون در بخش دیگری از سخنان خود، به مردم عراق در خصوص در امان ماندن از پیامدهای (غذایی) درگیری فعلی هند و پاکستان اطمینان خاطر داد و تاکید کرد: عراق در نتیجه وجود ذخایر خوب، صنایع ملی و غیره از این پیامدها در امان است.
سخنگوی وزارت تجارت همچنین از هماهنگیهای سطح بالای بین عراق و ترکیه قدردانی کرد و اظهار داشت: این هماهنگی به فراهم شدن مواد غذایی و رسیدن سریع آن به دلیل نزدیکی کشور همسایه ترکیه به کشور ما کمک کرده است.