
میدل ایست نیوز: سخنگوی شورای امنیت ملی این کشور اعلام کرد: اسرائیل در تاریخ خود دوستی بهتر از رئیسجمهور ترامپ نداشته است.
به گزارش الجزیره، سخنگوی شورای امنیت ملی امریکا تصریح کرد: ما با اسرائیل برای تضمین آزادی گروگانهای باقیمانده در غزه و همچنین جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای همکاری میکنیم.
انبیسی به نقل از این سخنگو تاکید کرد: ما با اسرائیل برای تقویت امنیت خاورمیانه همکاری میکنیم و رئیسجمهور ترامپ متعهد به تضمین عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای است.
این منبع به نقل از یکی دیگر از مقامات امریکایی اعلام کرد: تیم ترامپ به طور منظم با مقامات اسرائیلی درباره مذاکرات با ایران در تماس است و با مقامات تل آویو درباره عناصر توافق احتمالی با ایران هماهنگ است.
ان بی سی همچنین به نقل از دیپلماتها اعلام کرد: نتانیاهو امیدوار بود که ترامپ متعهد به حمایت هوایی از یک عملیات احتمالی اسرائیل علیه تاسیسات هستهای ایران شود اما زمانی که ترامپ موافقت خود را با انجام مذاکرات مستقیم با تهران اعلام کرد، شگفتزده شد.
در همین حال مقامات امریکایی به این شبکه گفتند: نتانیاهو به طور خصوصی اظهار داشته است مذاکرات ترامپ با ایران نوعی وقت تلف کردن است زیرا تهران به تعهدات خود عمل نخواهد کرد. تل آویو معتقد است، ایران به دلیل تحریمهای اقتصادی و وخامت وضعیت نیروهای نیابتیاش در منطقه تضعیف شده و زمان کنونی بهترین زمان برای نابودی تاسیسات هستهای این کشور است.
این منابع گفتند: اسرائیل نگران است که فرصت حمله به تاسیسات هستهای ایران در حالی که واشنگتن به مذاکرات ادامه میدهد، تنگتر شود.