گفتوگوی تلفنی جداگانه وزیر خارجه مصر با همتایان عمانی و ایرانی خود
وزیر خارجه مصر در تماس های تلفنی جداگانه با وزرای خارجه عمان و ایران پیرامون آخرین تحولات مذاکرات تهران و واشنگتن رایزنی کرد.

میدل ایست نیوز: بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر روز یکشنبه تلفنی با سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان گفتوگو کرد.
براساس بیانیه وزارت خارجه مصر، عبدالعاطی تحولات اوضاع منطقهای به ویژه چهارمین دور از مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا پیرامون برنامه هستهای ایران به میزبانی مسقط را بررسی کرد و در جریان آخرین تحولات آن قرار گرفت.
وزیر خارجه مصر از پایبندی امریکا و ایران به تداوم دیپلماسی و میانجیگری عمان در این چارچوب تقدیر و مجددا بر حمایت کامل مصر از ابتکارات با هدف دستیابی به راهحلهای مسالمت آمیز از طریق گفتوگو و کانالهای دیپلماتیک تاکید کرد.
عبدالعاطی ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات منجر به تقریب دیدگاهها و کاهش تشدید تنش و جلوگیری از تنشها در منطقه و حمایت از امنیت و ثبات شود.
وزیر خارجه مصر با استیو ویتکاف، فرستاده ویژه امریکا نیز درباره مذاکرات تهران و واشنگتن و تحولات در غزه و اوکراین رایزنی کرد.