سیاسی

جوزف عون بجای اجلاس اتحادیه عرب در بغداد به مراسم پاپ می‌رود

یک وبسایت لبنانی حضور نیافتن جوزف عون رئیس جمهور لبنان در اجلاس سران کشورهای عربی در بغداد را قطعی دانست و علت آن را تشریح کرد.

میدل ایست نیوز: یک وبسایت لبنانی اعلام کرد رئیس جمهور لبنان در اجلاس سران کشورهای عربی که قرار است روز شنبه آینده در بغداد برگزار شود شرکت نخواهد کرد.

به گزارش وبسایت «لیبانون دیبیت»، حضور نیافتن رئیس جمهور لبنان در اجلاس بغداد، برخلاف شایعات، هیچ ارتباطی با دعوت نشدن او به این اجلاس ندارد چرا که حیدر شیاع البراک سفیر عراق در بیروت شخصا دعوت‌نامه برای حضور در اجلاس سران عرب را به رئیس جمهور لبنان تقدیم کرد.

علت واقعی حضور نیافتن جوزف عون در اجلاس بغداد به سفر او به واتیکان در روز یکشنبه برای شرکت در مراسم منصوب شدن پاپ «لئو چهاردهم» برمی‌گردد.

بر اساس اطلاعات دریافت شده، نوافق سلام نخست وزیر لبنان نماینده این کشور در اجلاس سران عرب در بغداد خواهد بود.

منبع
لیبانون دیبیت

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا