سیاسی
ورود 381 خبرنگار به بغداد برای پوشش اجلاس سران اتحادیه عرب
عضو کمیته رسانهای اجلاس اتحادیه عرب گفت که 381 خبرنگار عرب و خارجی وارد عراق شدند تا فعالیتهای این اجلاس را پوشش دهند.

میدل ایست نیوز: حیدر مجید، عضو کمیته رسانهای اجلاس اتحادیه عرب روز پنجشنبه گفت که 381 خبرنگار عرب و خارجی وارد عراق شدند تا فعالیتهای این اجلاس را پوشش دهند.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وی اشاره کرد که این اجلاس از بعد عربی خود فراتر میرود تا دارای بعدی جهانی با توجه به حجم مشارکت رسانهای از کشورهای مختلف باشد.
حیدر مجید گفت که سکوی رسانهای ویژهای با هماهنگی با وزارت کشور و خارجه راه اندازی شد و همه نمایندگیهای عراقی در خارج از کشور برای ارائه تسهیلات لازم به خبرنگاران از جمله روادید سریع و رایگان توجیه شدند.
وی افزود که تاکنون 381 خبرنگار از طریق فرودگاه بغداد وارد کشور شدند و انتظار میرود شمار خبرنگاران تا غروب فردا جمعه افزایش یابد.
گفتنی است بغداد روز شنبه میزبان اجلاس سران اتحادیه عرب است.



