اقتصادیسیاسی

پول‌های جدید سوریه در امارات و آلمان چاپ می‌شود

رویترز به نقل از برخی منابع سوری اعلام کرد دمشق قصد دارد به جای روسیه پول جدید خود را در امارات و آلمان چاپ کند.

میدل ایست نیوز: آژانس خبری رویترز به نقل از برخی منابع سوری اعلام کرد دمشق قصد دارد به جای روسیه پول جدید خود را در امارات و آلمان چاپ کند.

به گزارش الخلیج آنلاین، این اقدام نشان دهنده بهبود سریع روابط با کشورهای شورای همکاری و کشورهای غربی است چراکه کاهش تحریم‌های امریکا بر سوریه فرصت‌های جدیدی در اختیار دمشق قرار می‌دهد.

دو منبع مالی سوری اظهار داشتند دولت سوریه در خصوص امضای قرارداد چاپ اسکناس با شرکت اماراتی «عملات» که رئیس بانک مرکزی سوریه و وزیر دارایی این کشور در اوایل ماه جاری از آن بازدید کردند، در حال انجام مذاکرات پیشرفته است.

دولت جدید سوریه در سال جاری بررسی امکان چاپ اسکناس در آلمان و امارات را آغاز کرد و از فوریه گذشته و پس از کاهش برخی تحریم‌ها توسط اتحادیه اروپا تلاش‌های زیادی کرده است.

با این اقدام تصویر چهره بشار اسد، رئیس جمهور سابق سوریه، از روی واحدهای پولی در گردش این کشور حذف خواهد شد.

دولت جدید سوریه در تلاش است تا با سرعت برای بازسازی اقتصادی فروپاشیده کشور پس از ۱۳ سال جنگ اقدام کند.

منبع
الخلیج آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا