سیاسی

البوسعیدی با پزشکیان دیدار کرد

وزیر خارجه عمان در تهران با رئیس جمهور ایران دیدار و درباره آخرین تحولات مذاکرات تهران و واشنگتن رایزنی کرد.

میدل ایست نیوز: بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان امروز یکشنبه در تهران با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران دیدار کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه عمان، در این دیدار که در حاشیه مجمع گفت‌وگوی تهران انجام شد، پزشکیان از نقش سازنده عمان در راه دستیابی به توافق متوازن و عادلانه در چارچوب مذاکرات کنونی ایران و امریکا تقدیر کرد.

از طرفی دیگر البوسعیدی از رئیس جهمور و رهبر ایران بابت حمایتشان از این تلاش‌ها و روند مذاکرات کنونی با هدف برقراری صلح و تقویت پایه‌های امنیت و ثبات در منطقه و جهان تقدیر کرد.

گفتنی است تاکنون چهار دور از مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و امریکا به ریاست سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف، فرستاده رئیس جمهور امریکا در مسقط و رم انجام شده است.

پیش از این وزیر خارجه ایران گفت: احتمالا زمان دور بعدی مذاکرات به زودی مشخص خواهد شد. روز آن تقریبا مشخص است ولی باید قطعی شود و احتمالا به زودی اعلام می‌شود.

منبع
وزارت خارجه عمان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 15 =

دکمه بازگشت به بالا