
میدل ایست نیوز: کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق اعلام کرد یک کمیته عالی امنیتی به ریاست جانشین فرماندهی عملیات مشترک به منظور تامین امنیت انتخابات مجلس نمایندگان تشکیل شده است و نمایندگانی از کمیساریا نیز در آن عضویت دارند.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، «جمانه الغلای»، سخنگوی کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق طی اظهاراتی اعلام کرد: بر اساس دستور دیوانی، کمیته عالی امنیتی انتخابات به ریاست جانشین فرماندهی عملیات مشترک تشکیل شده است.
وی افزود: قاضی عباس الفتلاوی، عضو شورای کمیساریا به همراه «مهند فاضل»، معاون رئیس اداره انتخاباتی در امور فنی و «رعد حمد»، مسئول هماهنگی امنیتی در کمیساریا، نمایندگان کمیساریای عالی مستقل در این کمیته هستند.
با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق در ۱۱ نوامبر، دولت این کشور با تاکید بر شفافیت و سلامت انتخابات و نوید مشارکت حداکثری مردم اعلام کرد، اجازه نخواهد داد هیچ تنشی بر روند انتخابات تاثیر بگذارد و تمامی اقدامات امنیتی لازم را برای برگزاری انتخابات در فضایی امن فراهم خواهد کرد.