بقائی: روابط ایران با اقلیم کردستان عراق بسیار خوب است
سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد: روابط ما با اقلیم کردستان عراق بسیار خوب است و سفر رئیسجمهور ایران به اقلیم، تقویت فعالیت تجاری و سیاسی دو طرف را در پی داشت.

میدل ایست نیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران، امروز دوشنبه اعلام کرد: روابط ما با اقلیم کردستان عراق بسیار خوب است و سفر رئیسجمهور ایران به اقلیم، تقویت فعالیت تجاری و سیاسی دو طرف را در پی داشت.
اسماعیل بقائی، در حاشیه مجمع گفتوگوی تهران به کردستان ۲۴ گفت: روابط بین ایران و اقلیم کردستان عراق، بسیار خوب است. رئیسجمهور پس از آغاز به کار خود اولین سفر خارجیاش را به عراق و اقلیم کردستان، انجام داد.
وی افزود: رئيسجمهور ایران در آن سفر گفتوگو و دیدارهای بسیار خوبی داشت. همانطور که رئیس اقلیم اشاره کرد سفر رئیسجمهور به اقلیم کردستان سرآغازی برای تقویت فعالیت تجاری و سیاسی بین ایران و اقلیم کردستان بود.
بقائی در خصوص مذاکرات بین ایران و امریکا گفت: بر پایه گزارشهای اخیر، مذاکرات ایران و امریکا ادامه پیدا میکند و منتظریم زمان و مکان برگزاری دور آینده مذاکرات مشخص شود.
در حال حاضر نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق در یک سفر رسمی در ایران به سر میبرد.