اقتصادیسیاسی

برگزاری پنجمین کنفرانس بین المللی سالانه آب در بغداد با حضور هیئت‌های ترکیه‌ای و ایرانی

بغداد شنبه آتی میزبان برگزاری پنجمین کنفرانس بین المللی سالانه آب و یازدهمین کنفرانس جهانی آبیاری دقیق سازمان جهانی آبیاری و زهکشی خواهد بود.

میدل ایست نیوز: بغداد شنبه آتی میزبان برگزاری پنجمین کنفرانس بین المللی سالانه آب و یازدهمین کنفرانس جهانی آبیاری دقیق سازمان جهانی آبیاری و زهکشی با شعار «آب و تکنولوژی؛ همکاری برای توسعه» خواهد بود.

به گزارش الفرات نیوز، عون ذیاب عبدالله، وزیر منابع آبی عراق بیان کرد این دو کنفرانس با نظارت محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در بغداد و به مدت سه روز و با حضور هیئت ترکیه‌ای سطح بالا و معاون وزیر امور آب ایران برگزار خواهد شد.

عبدالله افزود این کنفرانس با حضور شماری از وزرای کشورهای عربی از جمله وزرای آب اردن و مصر برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلام این مقام عراقی، نمایندگان کشورها و سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز عتبات مقدس عباسی و حسینی در آن مشارکت خواهند داشت.

وزیر منابع آبی عراق افزود برنامه‌های دو کنفرانس که قرار است در بغداد برگزار شود، شامل فعالیت‌های مختلف از جمله بررسی پژوهش‌ها، سازماندهی کارگاه‌ها و جلسات گفت‌وگوی گسترده می‌شود.

عبدالله گفت در این دو کنفرانس بر مشکل کم آبی و ایجاد منابع جایگزین نوین به جای منابع سنتی، نمک زدایی آب دریا و زهکشی، سرمایه گذاری بهینه از آب‌های زیرزمینی و استفاده از روش آبیاری زیر سطحی با به کارگیری حسگرهایی که نیاز آبی گیاه را تشخیص می‌دهند تمرکز خواهد شد.

وی بیان کرد با توجه به بحران‌های زیست محیطی و تغییرات اقلیمی که امنیت آب را تهدید می‌کند و ورود هوش مصنوعی به سیستم‌های آبیاری و تلاش برای تحقق پایداری در شرایط کم‌آبی و چالش‌های ناشی از تغییرات آب ‌و هوایی، وزارت منابع آبی عراق به طور خستگی ناپذیر برای توسعه و تبادل دانش و تکنولوژی در زمینه آبیاری و اداره آب با استفاده از رویکرد‌های میان‌رشته‌ای در زمینه آبیاری و زهکشی، با ادارات آب و فاضلاب همکاری می‌کند.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + نه =

دکمه بازگشت به بالا