سیاسی

بریتانیا: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین آمادگی داریم

سخنگوی رسمی دولت بریتانیا خبر داد ما برای همکاری با شرکای خود در خصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین آمادگی داریم.

میدل ایست نیوز: سخنگوی رسمی دولت بریتانیا در خصوص تشکیل کشور فلسطین بیان کرد ما هرگز از راه حل دو کشوری دست نخواهیم کشید.

به گزارش الجزیره، این مقام بریتانیایی افزود تشکیل کشور، حق غیرقابل سلب ملت فلسطین است و ما برای همکاری با شرکای خود در خصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین آمادگی داریم.

دولت بریتانیا همچنین تحریم‌هایی را علیه گروهی از شهرک‌ نشینان صهیونیستی در کرانه باختری اعمال کرده است که شامل افراد، نهادها و شرکت‌هایی است که در نقض حقوق بشر در مناطق اشغالی دست داشته‌اند.

این دولت در ادامه از اعمال تحریم علیه زوهار صباح، شهرک نشین اسرائیلی به علت حمایت از اعمال خشونت آمیز علیه فلسطینی‌ها و مزرعه نیریا در کرانه باختری و افراد آن به علت دست داشتن در نقض حقوق بشر خبر داد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا