اقتصادیخبر اولسیاسی

کمک 4 میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به مصر

اتحادیه اروپا از کمک 4 میلیارد یورویی خود به مصر پس از تایید رسمی از جانب 27 کشور عضو این اتحادیه و پارلمان اروپا خبر داد.

میدل ایست نیوز: اتحادیه اروپا از کمک 4 میلیارد یورویی خود به مصر پس از تایید رسمی از جانب 27 کشور عضو این اتحادیه و پارلمان اروپا خبر داد.

به گزارش اسکای نیوز، شورای اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد این کمک به صورت وام ارائه خواهد شد و در کنار حمایت صندوق بین‌المللی پول در توانمندسازی مصر برای پوشش بخشی از نیازهای مالی این کشور نقش خواهد داشت.

در این بیانیه تصریح شد که پرداخت هر بخش از این کمک‌ها مشروط به پیشرفت رضایت بخش از جانب قاهره در اجرای برنامه‌های صندوق بین‌المللی پول خواهد بود که هدف از آن حمایت از اقتصاد مصر از 2024 تا 2027 است.

این شورا اعلام کرد این توافق همچنان به تایید رسمی از جانب اعضای اتحادیه اروپا و پارلمان آن نیاز دارد.

منبع
اسکای نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا