سیاسی

وزرای خارجه امارات و رژیم صهیونیستی تلفنی گفت‌وگو کردند

وزرای خارجه امارات و رژیم صهیونیسی تلفنی گفت‌وگو و بر سر آغاز ورود کمک‌های بشردوستانه فوری امارات به نوار غزه با هدف پاسخ به نیازهای غذایی حدود ۱۵ هزار غیرنظامی در این باریکه به توافق کردند.

میدل ایست نیوز: عبدالله بن زاید، وزیر خارجه امارات و گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی امارات (وام)، بن زاید و ساعر در این تماس تلفنی بر سر آغاز ورود کمک‌های بشردوستانه فوری امارات به نوار غزه با هدف پاسخ به نیازهای غذایی حدود ۱۵ هزار غیرنظامی در این باریکه به عنوان مرحله اول این کمک‌ها توافق کردند.

این ابتکار همچنین شامل تامین مواد اساسی لازم برای فعال‌سازی نانوایی‌ها در نوار غزه و لوازم ضروری کودکان و تضمین تداوم تامین این موارد برای پاسخ به نیازهای غیرنظامیان می‌شود.

وزیر خارجه امارات در این مکالمه تلفنی بر اهمیت ارسال فوری، زیاد، امن و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه و امدادی و پزشکی به ملت فلسطین در نوار غزه تاکید کرد.

دو طرف همچنین درباره تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای از سرگیری توافق آتش بس و دستیابی به آتش بس و آزادی گروگان‌ها گفت‌وگو کردند.

منبع
وام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − نه =

دکمه بازگشت به بالا