سیاسی

الحوثی: اوضاع غزه، ننگی بزرگ برای جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی است

رهبر جنبش انصارالله یمن، با انتقاد شدید از آنچه در نوار غزه می‌گذرد، وضعیت موجود را نوعی گرسنگی و قحطی بزرگ و حالتی بسیار فاجعه‌بار توصیف کرد که ننگی بزرگ برای جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی به شمار می آید.

میدل ایست نیوز: رهبر انصار الله یمن با تاکید بر موثر بودن عملیات و حمایت‌ها و پشتیبانی یمنی ها از ساکنان غزه گفت: حملات موشکی به فلسطین اشغالی به حدی بوده که شرکت‌های هواپیمایی، تعلیق پروازهای خود به فلسطین اشغالی را تمدید کرده‌اند و حتی ناو هواپیمابر ترومن امریکا نیز مجبور به ترک منطقه شد.

به گزارش المسیره، عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انصار الله یمن در سخنرانی روز پنج‌شنبه خود تصریح کرد: امت اسلامی مسئولیت بزرگی در یاری رساندن به مردم فلسطین در این ظلم بزرگ و بی‌سابقه بر عهده دارد و سکوت این امت، به دشمن اسرائیلی اجازه می‌دهد تا با جسارت کامل و اطمینان از عدم واکنش، به جنایات خود ادامه دهد.

رهبر انصار الله یمن، در بخش دیگری از سخنان خود به کارایی بالای عملکرد مجاهدان فلسطینی در نوار غزه اشاره کرد و گفت: آنچه برای دشمن اسرائیلی در نوار غزه رخ می‌دهد، نشان‌ از کارایی بالای عملکرد برادران مجاهد ماست. آنها در گردان‌های القسام با ثبات و انعطاف‌پذیری بالا و مطابق با نیازهای میدان نبرد، با دشمن می‌جنگند و توان آن را تحلیل می‌برند عملیات مجاهدان در غزه مؤثر و کارآمد است و باعث شده است، برخی از فرماندهان دشمن به واقعیت ضعف و تزلزل خود اعتراف کنند.

عبدالملک الحوثی  از کشورهای اروپایی خواست تا تجهیز دشمن اسرائیلی به سلاح را متوقف کنند و تصمیمات قاطع و تحریم‌های واقعی برای این رژیم در نظر گیرند و روابط اقتصادی خود را با آن قطع کنند.

رهبر انصار الله یمن در ادامه به تشریح عملیات جبهه پشتیبانی یمن پرداخت و اعلام کرد: در این هفته هشت موشک مافوق صوت، بالستیک و چند پهپاد به کار گرفتیم. از عملیات این هفته، سه موشک به سمت فرودگاه اللد (بن گوریون) شلیک شد و بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی، تعلیق پروازهای خود به فلسطین اشغالی را تمدید کرده‌اند و این یک تأثیر مهم از عملیات یمن است.

عبدالملک بدرالدین گفت: اظهارات صهیونیست‌ها میزان تأثیر عملیات یمن و ناتوانی دشمن اسرائیلی در مهار یا تأثیرگذاری بر موضع یمن را آشکار می‌سازد و نشان می دهد دشمن اسرائیلی نتوانسته است بر مواضع یمنی ها تاثیر بگذارد.

وی همچنین به خروج ناو هواپیمابر امریکایی ترومن اشاره کرد و گفت: این ناو با عنوان شکست و با از دست دادن ۳سه فروند جنگنده خود منطقه را ترک کرد.

رهبر انصارالله با بیان اینکه تشدید تجاوزات دشمن، پشتیبانی و توجه هر چه بیشتر به ملت فلسطین را ایجاب می کند، خاطر نشان کرد: در این مرحله هرگز نباید ضعف، سستی یا خستگی به روح انسانی که ذره‌ای انسانیت و ایمان دارد، راه یابد. وضعیت در این مرحله نیازمند توجه بیشتر، تشدید بیشتر و جدیت بیشتر است.

وی در پایان سخنان خود، با اشاره به اینکه این هفته یکی از خونین‌ترین و فاجعه‌بارترین هفته‌ها برای فلسطینیان بوده است، ابراز امیدواری کرد: حضور میلیونی مردم یمن در راهپیمایی فردا بسیار گسترده و پرشور باشد.

رهبر انصار الله  از مردم یمن خواست در صنعا پایتخت یمن و در تمامی استان‌ها، با حضور میلیونی و عظیم خود به خیابان‌ها بیایند به طوری که حضور فردا متمایز و شایسته ارزش‌های مردم، ایمان، پایداری، وفاداری و جهادشان باشد.

الحوثی گفت: تجمع میلیونی فردا برای ابراز خشم، وفاداری، پایداری بر موضع، حمایت از مردم فلسطین و تأیید کامل عملیات در بالاترین سطح است.

منبع
المسیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 17 =

دکمه بازگشت به بالا