دیدار ویتکاف و رئیس موساد در رم
منابع خبری از دیدار رئیس سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی «موساد» با فرستاده امریکا پیش از مذاکرات هستهای ایران در شهر رم ایتالیا خبر دادند.

میدل ایست نیوز: منابع خبری از جمله رویترز و المیادین و الجزیره از دیدار دیوید بارنیا، رئیس سازمان اطلاعات خارجی موساد با استیو ویتکاف، فرستاده ویژه امریکا درباره پرونده هستهای ایران خبر دادند.
به گزارش المیادین، رسانههای اسرائیلی گزارش دادند ویتکاف پیش از مذاکرات با ایران، با ران درمر وزیر امور راهبردی اسرائیل و رئیس موساد در رم دیدار کرده است.
اخبار مربوط به این دیدار در حالی منتشر شده است که پایگاه اکسیوس به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود، «ران درمر» وزیر امور راهبردی اسرائیل و «دیوید بارنیا»، رئیس موساد، روز جمعه در رم پایتخت ایتالیا قرار است با استیو ویتکاف، فرستاده امریکا، دیدار و درباره درباره پرونده هستهای ایران با یکدیگر بحث و رایزنی کنند.
انتشار این خبر در آستانه مذاکرات هسته ای از نگاه تحلیلگران، نشان از اهمیت رایزنیهای پشت پرده میان امریکا و اسرائیل در خصوص برنامه هستهای ایران است.