سیاسی
فرستاده ویژه امریکا در امور سوریه:لغو تحریمهای سوریه در راستای هدف واشنگتن برای شکست داعش است
سفیر امریکا در ترکیه با اعلام این که ماموریت خود را به عنوان فرستاده ویژه امریکا در امور سوریه آغاز کرده است، گفت: لغو تحریمهای امریکا علیه سوریه، در راستای هدف واشنگتن یعنی شکست دادن گروه داعش است.

میدل ایست نیوز: «تام باراک» سفیر امریکا در ترکیه با اعلام این که ماموریت خود را به عنوان فرستاده ویژه امریکا در امور سوریه آغاز کرده است، گفت: لغو تحریمهای امریکا علیه سوریه، در راستای هدف واشنگتن یعنی شکست دادن گروه داعش است.
به گزارش الجزیره، باراک با انتشار پیامی در پیامرسان ایکس نوشت: لغو تحریمهای سوریه در راستای هدف اصلی ما یعنی شکست نهایی گروه داعش است و به ملت سوریه فرصتی برای داشتن آینده بهتر خواهد داد.
تام باراک (78 ساله) کارفرما و میلیاردر و سرمایهگذار ملکی لبنانیتبار است و از ماه مه امسال به عنوان سفر امریکا در ترکیه مشغول به کار شده است. وی به عنوان دوست نزدیک دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا شناخته میشود و نقش مهمی در ستاد انتخاباتی ترامپ در سال 2016 داشته است.