سیاسی

بازداشت روحانی ایرانی در عربستان

بازداشت قاسمیان روحانی ایرانی در عربستان سعودی که برای حج تمتع به این کشور سفر کرده است، با وجود تاکید دو طرف بر ضرورت بهبود روابط، بازتاب‌های گسترده‌ای داشته است.

میدل ایست نیوز: بازداشت روحانی ایرانی در عربستان حین انجام حج تمتع با وجود تاکید ریاض و تهران بر گسترش روابط، پرسش‌هایی را در خصوص رویکرد ریاض در قبال شهروندان ایرانی مطرح کرده است.

به گزارش میدل ایست نیوز، غلامرضا قاسمیان، روحانی ایرانی که برای حج تمتع به عربستان سفر کرده است، پس از انتشار کلیپی انتقادی در مورد عربستان سعودی‌، بازداشت شد.

هنوز از وضعیت حجت‌الاسلام قاسمیان بعد از بازداشت توسط نیروهای امنیتی سعودی خبری در دسترس نیست.

انتقادات این ‌روحانی ایرانی به عربستان در حالی مطرح می‌شود که رهبر این کشور در ۱۷ آوریل در دیدار «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان که به تهران سفر کرده بود، تاکید کرده بود ارتباط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان برای هردو کشور مفید خواهد بود و دو کشور می‌توانند تکمیل‌کننده یکدیگر باشند.

آیت الله خامنه‌ای همچنین با تاکید بر اینکه گسترش روابط دو کشور دشمنانی دارد، خاطرنشان کرده بود: باید بر این انگیزه‌های خصمانه فائق آمد و ما در این خصوص آماده هستیم.

گفتنی است حجت‌الاسلام قاسمیان در بخشی از کلیپ خود گفته بود: عزیزان دیگر از این به بعد به جای اینکه لازم باشد به آنتالیا بروند، می‌توانند به مکه و مدینه سفر کنند. قمارخانه‌ها، مراکز فحشا، کنسرت‌های رکیک همه آماده شده و به تنظیمات کارخانه بنی امیه دارد برمی گردد.

بیشتر بخوانید:

آیت‌الله خامنه‌ای: ارتباط ایران و عربستان برای هر دو کشور مفید خواهد بود

منبع
میدل ایست نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =

دکمه بازگشت به بالا