سیاسی

درخواست 800 کارشناس حقوقی از دولت بریتانیا برای تحریم فوری دولت نتانیاهو

800 کارشناس حقوقی بریتانیایی از جمله قضات سابق با ارسال نامه‌ای از نخست وزیر بریتانیا خواستند تدابیر فوری علیه رژیم صهیونیستی اتخاذ و کشتار ملت فلسطین در غزه را متوقف کند.

میدل ایست نیوز: روزنامه بریتانیایی «گاردین» نوشت 800 کارشناس حقوقی و شخصیت دانشگاهی از جمله قضات سابق با ارسال نامه‌ای از «کر استارمر» نخست وزیر بریتانیا خواستند تدابیر فوری علیه رژیم صهیونیستی اتخاذ و کشتار ملت فلسطین در غزه را متوقف کند.

به گزارش الجزیره، در این نامه آمده است، شواهد فزاینده‌ای از خطر جدی وقوع نسل کشی در غزه به دست آمده است و بتزالل اسموتریش وزیر دارایی کابینه نتانیاهو تهدید به «محو باقیمانده غزه» کرده است.

امضاکنندگان این نامه تاکید کردند بریتانیا از نظر حقوقی موظف است تدابیری در چارچوب اختیارات خود برای جلوگیری از این جرائم و مجازات عاملان آن اتخاذ کند.

ارسال کنندگان این نامه از دولت بریتانیا خواستند دامنه تحریم‌ها را گسترش دهد به طوری که وزیران و مسئولان ارشد اسرائیلی را که در حمایت از گسترش شهرک‌های غیرقانونی نقش داشته‌اند شامل شود.

امضا کنندگان نامه همچنین درباره خطرات ممنوع شدن فعالیت اونروا که ستون فقرات کمک‌رسانی به فلسطینی‌ها محسوب می‌شود و حملات نظامیان صهیونیست به ساختمان‌ها و تاسیسات سازمان ملل متحد هشدار دادند و از دولت بریتانیا خواستند از نفوذ خود برای باز کردن گذرگاه‌ها و ورود کمک‌ها به غزه استفاده کند.

در این نامه از بریتانیا به عنوان عضو دائم شورای امنیت خواسته شده است تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل را در صورت ادامه یافتن تخلفاتش بررسی کند.

بیشتر بخوانید:

شمار شهدای غزه در آستانه رسیدن به 54 هزار نفر

منبع
الجزیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 10 =

دکمه بازگشت به بالا