اجتماعیسیاسی

گزارش وزارت بهداشت غزه درباره وضعیت بیمارستان‌ها در نوار غزه

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد پس از گذشته 600 روز از جنگ نسل کشی، 22 بیمارستان از 38 بیمارستان، از چرخه خدمات رسانی خارج شدند.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت غزه اعلام کرد در پی حملات رژیم صهیونیستی از صبح امروز، 30 نفر در نوار غزه به شهادت رسیدند.

به گزارش العربی الجدید، این وزارتخانه اعلام کرد پس از گذشته 600 روز از جنگ نسل کشی، 22 بیمارستان از 38 بیمارستان، از چرخه خدمات رسانی خارج شدند.

وزارت بهداشت غزه افزود محاصره رژیم صهیونیستی منجر به فوت 477 مریضی شد که در انتظار سفر برای درمان به خارج از این باریکه بودند.

این وزارتخانه اشاره کرد از 105 مرکز بهداشت تنها 30 مرکز هم اکنون در حال فعالیت هستند و از 34 مخزن اکسیژن 25 عدد آن منهدم شده و تنها 9 مخزن به طور جزئی کار می کند.

وزارت بهداشت فلسطین افزود از 110 ژنراتور برق، تنها 49 عدد آن در بیمارستان ها استفاده می‎‌شود و این ژنراتورها به طور فوری به تعمیر و تقویت ذخایر سوخت نیاز دارند.

این وزارتخانه اعلام کرد 41 درصد از بیماران کلیوی در جنگ جان خود را از دست دادند و 60 کودک در پی سوء تغذیه به شهادت رسیدند.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا