سیاسی

فیدان: مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین می‌تواند منجر به نتایج ملموسی شود

وزیر خارجه ترکیه در کی‌یف گفت که مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین، ثابت کرد که می تواند منجر به نتایج ملموسی شود.

میدل ایست نیوز: هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه گفت که مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین، ثابت کرد که می تواند منجر به نتایج ملموسی شود.

به گزارش آناتولی، وی در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با اندریه سیبها، وزیر خارجه اوکراین در کی‌یف درباره مذاکرات استانبول برای صلح در نیمه ماه مه و توافق تبادل هزار اسیر از هر طرف سخن گفت.

وزیر خارجه ترکیه گفت: یا ادامه این جنگ را نادیده می‌گیریم و یا طی امسال به صلح دائم می‌رسیم.

فیدان افزود: در مذاکرات استانبول ثابت کردیم که این مذاکرات می‌تواند به نتایج ملموسی دست یابد و ما می‌خواهیم این روند در استانبول ادامه یابد.

وی گفت که معتقد است مذاکرات استانبول می‌تواند منجر به دیدار دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به میزبانی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه شود.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + دو =

دکمه بازگشت به بالا