سیاسی

البوسعیدی پیشنهاد امریکا برای توافق با ایران را به تهران آورد

وزیر امور خارجه ایران با انتشار پیامی خبر داد که سفر همتای عمانی وی به تهران برای انتقال عناصر پیشنهادی امریکا بوده است.

میدل ایست نیوز: سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران با انتشار پیامی خبر داد که سفر همتای عمانی وی به تهران برای انتقال عناصر پیشنهادی امریکا بوده است.

به گزارش تسنیم، عراقچی شنبه شب در شبکه ایکس اعلام کرد که بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، امروز در سفر کوتاهی به تهران عناصر پیشنهادی امریکا را ارائه داد.

وزیر امور خارجه ایران در ادامه تاکید کرد که بر اساس اصول، منافع ملی و حقوق مردم ایران به آن پاسخ مقتضی داده خواهد شد.

گفتنی است پنج دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا به ریاست سید عباس عراقچی و استیو ویتکاف، فرستاده رئیس جمهور امریکا در مسقط و رم با میانجیگری عمان برگزار شد.

منبع
تسنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا