سیاسی

الصفدی: مخالفت اسرائیل با ورود کمیته وزارتی عربی-اسلامی به رام الله، زورگویی تل‌آویو را تایید می‌کند

وزیر خارجه اردن در کنفرانس مطبوعاتی مشترک که در امان برگزار شد، بیان کرد تصمیم رژیم اسرائیل در جلوگیری از ورود هیئتی از کمیته وزارتی عربی-اسلامی به نوار غزه زورگویی، تکبر و افراطگرایی دولت اسرائیل را تایید می‌کند.

میدل ایست نیوز: ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن در کنفرانس خبری مشترک با همتایان عربستانی و مصری خود در امان بیان کرد ما مخالفت اسرائیل با سفر هیئت وزارتی عربی به رام الله را محکوم می‌کنیم.

به گزارش الرای، الصفدی در این کنفرانس مطبوعاتی بر حق ملت فلسطین در تشکیل کشور مستقل، امنیت و صلح و پایان جنگ در غزه تاکید کرد.

وی افزود تصمیم رژیم اشغالگر در جلوگیری از ورود هیئتی از کمیته وزارتی عربی-اسلامی که از سوی نشست فوق‌العاده مشترک سران عرب و کشورهای اسلامی عهده دار بررسی و رسیدگی به امور غزه شده است، به نوار غزه، زورگویی، تکبر و افراطگرایی دولت اسرائیل را تایید می کند.

گفتنی است پیشتر اعضای کمیته وزارتی عربی – اسلامی از امان پایتخت اردن با رئیس تشکیلات خودگردان از طریق ویدئو کنفرانس درباره اوضاع غزه گفت‌وگو کردند.

شایان ذکر است این هیئت شامل فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان به عنوان رئیس کمیته، ایمن الصفدی، معاون نخست ‌وزیر و وزیر امور خارجه اردن، عبداللطیف بن راشد الزیانی، وزیر امور خارجه بحرین و بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر است.

منبع
الرای

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 17 =

دکمه بازگشت به بالا