سیاسی

تاکید شورای همکاری بر اهمیت تداوم مذاکرات ایران و امریکا

سازمان شورای همکاری در یکصد و شصت و چهارمین دور از نشست‌های خود که در کویت برگزار شد، ضمن استقبال از مذاکرات میان امریکا و ایران با میانجیگری عمان، بر اهمیت تداوم این مذاکرات برای تحقق امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان شورای همکاری، در یکصد و شصت و چهارمین دور از نشست خود که به ریاست عبدالله الیحیا، وزیر خارجه کویت و با حضور جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری برگزار شد، خواستار پایان دادن به جنگ غزه شدند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عمان، این افراد بر ضرورت تداوم تقویت تلاش‌ها با همکاری جامعه جهانی برای توقف تجاوز رژیم صهیونیستی، تضمین ورود بدون مانع کمک‌های انسان دوستانه و بازگشت امن آوارگان به محل زندگیشان تاکید کردند.

وزرای خارجه کشورهای شورای همکاری در ادامه به موضع همیشگی خود در حمایت از عقب نشینی نیروهای رژیم صهیونیستی از نوار عزه و تمامی اراضی فلسطین اشغالی بر اساس قطعنامه‌های قانونی بین‌المللی اشاره کردند.

شورای همکاری همچنین از تلاش‌های زیاد قطر و مصر و امریکا برای دستیابی به توافق جامع برای آتش بس در نوار غزه قدردانی کرد.

این شورا همچنین از مذاکرات میان امریکا و ایران استقبال و تلاش‌های عمان در میزبانی و تسهیل این مذاکرات بلندپایه را تحسین و بر حمایت خود از این تلاش‌های دیپلماتیک و اهمیت تداوم این مذاکرات برای تحقق امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کرد.

در خصوص سوریه شورای همکاری همچنین از اعلام تشکیل دولت جدید سوریه و لغو تحریم‌های واشنگتن بر دمشق توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا و تصمیم بریتانیا برای اصلاح یا لغو برخی تحریم‌ها استقبال کرد.

شورای همکاری در این نشست بر اهمیت حمایت از تلاش‌های جاری برای بازگرداندن امنیت و ثبات و حفظ یکپارچگی، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

منبع
خبرگزاری عمان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + دو =

دکمه بازگشت به بالا