خبر اولسیاسی

رایزنی طالبانی با السودانی برای حل مشکل حقوق کارمندان اقلیم کردستان

رئیس اتحادیه میهنی کردستان گفت که با نخست وزیر عراق برای حل مساله توقف پرداخت حقوق کارمندان اقلیم کردستان رایزنی کرده است.

میدل ایست نیوز: بافل طالبانی، رئیس اتحادیه میهنی کردستان گفت که با محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق برای حل مساله حقوق کارمندان اقلیم کردستان رایزنی کرده است.

به گزارش شفق نیوز، وی در سخنانی در یک جشنواره در سلیمانیه به مناسبت پنجاهمین سالروز تاسیس اتحادیه میهنی کردستان تاکید کرد که منتظر حل این مشکل است.

طالبانی گفت که اتحادیه میهنی در سطح جهان قوی است و بغداد و منطقه به آن اهتمام دارند و توازن قوا در اقلیم کردستان عراق را حفظ می کند.

وی افزود که کردها هیچ مشکلی با برادران عرب ندارند و اتحادیه میهنی تلاش می کند مشکلات با بغداد را حل کند.

رئیس اتحادیه میهنی کردستان درخصوص فرآیند صلح در ترکیه اشاره کرد که اتحادیه میهنی نقش مهمی در این فرآیند دارد و می تواند حقوق کردها را حفظ کند.

طیف سامی، وزیر دارایی عراق، طی نامه‌ای رسمی به دولت اقلیم کردستان اطلاع داده است که دیگر قادر به ادامه‌ ارسال وجوه مربوط به حقوق کارمندان اقلیم نخواهد بود. وی دلیل این اقدام را فراتر رفتن اقلیم از سهمیه‌ تعیین‌شده‌ خود در قانون بودجه عنوان کرده و آن را به لزوم پایبندی به تصمیم دادگاه فدرال و قانون بودجه‌ عمومی مرتبط دانسته و اعلام کرده که نوزده و دو دهم هزار میلیارد دینار از درآمدهای نفتی و غیرنفتی (توسط اقلیم) تحویل داده نشده است.

گفتنی است تصمیم وزارت دارایی عراق برای توقف تأمین حقوق کارکنان اقلیم کردستان، نتیجه عدم پایبندی دولت اقلیم به تعهدات قانونی است و این مساله نشان می‌دهد که سیاست‌های دولت اقلیم عامل اصلی تنش جدید میان بغداد و اربیل است.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + یازده =

دکمه بازگشت به بالا