اقتصادیخبر اول

بورس دمشق از امروز فعالیت خود را از سر گرفت

بورس اوراق بهادار دمشق بعد از حدود ۶ ماه تعطیلی، امروز فعالیت خود را از سر گرفت.

میدل ایست نیوز: در اقدامی با هدف افزایش پویایی اقتصادی و تقویت شفافیت در معاملات مالی، فعالیت بازار بورس دمشق از امروز از سر گرفته شد.

به گزارش الجزیره، محمد یسر برنیه وزیر دارایی دولت موقت سوریه گفت، فعالیت بورس اوراق بهادار دمشق به دنبال بررسی‌های ساختاری از جمله بررسی صورت‌های مالی شرکت‌های فعال در بورس و اطمینان از رعایت استانداردهای مبارزه با پول‌شویی و جلوگیری از بهره برداری از بازار بورس برای فعالیت‌های غیرقانونی، از سر گرفته شد.

برنیه افزود، بازار بورس دمشق در مرحله نخست سه روز در هفته فعالیت خواهد داشت که این زمان به تدریج افزایش خواهد یافت.

به گفته برنیه، بازگشایی بازار بورس دمشق پیامی با این مضمون است که اقتصاد سوریه رونق خود را آغاز کرده است. وی تاکید کرد، بورس دمشق شرکتی خصوصی و کانون واقعی توسعه اقتصاد سوریه خواهد بود.

فعالیت بورس دمشق اواخر سال 2024 به منظور ارزیابی‌ فنی و مالی شرکت‌های فعال در بورس، تعطیل شده بود.

منبع
الجزیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا