سیاسی

شورای امنیت امروز قطعنامه‌ای درباره غزه را به رای می‌گذارد

قرار است شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز چهارشنبه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به رای بگذارد که در آن برقراری آتش‌بس در غزه درخواست شده است.

میدل ایست نیوز: به گفته یک دیپلمات اسلوونیایی که کشورش عضو غیردائم شورای امنیت است، قرار است این شورا امروز چهارشنبه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به رای بگذارد که در آن برقراری آتش‌بس در غزه درخواست شده است.

به گزارش سی ان ان عربی، در پیش‌نویس این قطعنامه، آتش‌بس فوری و بی‌قید و شرط در غزه درخواست شده است که همه طرف‌ها به آن احترام بگذارند.

در این پیش‌نویس همچنین برداشته شدن فوری و بدون قید و شرط همه محدودیت‌ها در مقابل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه و از سرگیری همه خدمات اساسی در این منطقه، درخواست شده است.

درخواست آزادی فوری و بدون قید و شرط همه اسرای صهیونیستی با حفظ کرامت آنان، یکی دیگر از بندهای این پیش‌نویس است.

برای تصویب شدن این پیش‌نویس به رای موافق حداقل 9 عضو شورای امنیت نیاز است بدون آن که هیچ کدام از پنج عضو دائم این شورا از حق وتو برای جلوگیری از تصویب آن استفاده کند.

منبع
سی ان ان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا