شرکت رئیس جمهور عراق در جشن افتتاحیه کنفرانس اقیانوس سازمان ملل
رئیس جمهور عراق همراه با وزیر خارجه این کشور در مراسم افتتاحیه سومین کنفرانس اقیانوس سازمان ملل متحد در شهر نیس فرانسه حضور یافت.

میدل ایست نیوز: عبداللطیف رشید، رئیسجمهور عراق در مراسم افتتاحیه کنفرانس اقیانوس سازمان ملل متحد شرکت کرد.
به گزارش الفرات نیوز، رشید امروز یکشنبه، همراه با فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق در کنار آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل و شماری از رهبران و سران کشورها، در مراسم افتتاحیه سومین کنفرانس اقیانوس سازمان ملل که در شهر نیس فرانسه برگزار میشود، شرکت کرد.
در بیانیه ریاست جمهوری عراق آمده است که هنگام ورود رئیسجمهور به سالن محل برگزاری کنفرانس، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه از او استقبال کرد و ضمن خوشآمدگویی، از حضور وی در کنفرانس و پذیرش دعوت قدردانی کرد.
همچنین رئیسجمهور فرانسه دعوتنامهای برای شرکت در ضیافت شام رسمی به افتخار رؤسای کشورها و هیئتهای شرکتکننده در کنفرانس اقیانوسها به وی تقدیم کرد.
رشید نیز از رئیسجمهور فرانسه تشکر کرده و برای موفقیت این کنفرانس در تحقق اهداف توسعهای آن آرزوی توفیق کرد.
حضور رئیسجمهور عراق در این کنفرانس، نشاندهنده اهتمام عراق به تقویت تلاشها و اقدامات در راستای دستیابی به اهداف توسعه پایدار، حفاظت از دریاها، اقیانوسها و منابع آبی در برابر آلودگی، و مقابله با تغییرات اقلیمی و زیستمحیطی است.